top of page

Chemisol ABD

Sredstvo za odbijanje srna i jelena 0.5l. Sredstvo za odbijanje za srne i jelene je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom te odbojnim ukusom odbija srne i jelene od površina koje želimo zaštiti u poljoprivredi, lovstvu, šumarstvu, voćarstvu i sličnim delatnostima.

Opis:

Chemisol ABD je sredstvo za odbijanje za srne i jelene je sredstvo koje svojim specifičnim mirisom te odbojnim okusom odbija srne i jelene od biljaka i površina koje se želi zaštititi u šumarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, poljoprivredi, vrtlarstvu, hortikulturi i sličnim delatnostima.

Proizvod dolazi u koncentrovanom obliku, te ga je pre upotrebe potrebno razrediti vodom.

Napomena:

ovo sredstvo za odbijanje ne ubija niti šteti srnama i jelenima, već ih svojim mirisom tera sa branjenog područja.

Način primene:

Chemisol ABD sredstvo za odbijanje za srne i jelene najprije treba dobro protresti, zatim razrediti s vodom u razmeri 1:16 te potpuno izmešati. Sredstvo za odbijanje se primenjuje prskanjem na način da se napravi “mirisna ograda” oko branjenog područja. Prska se rubno područje u širini od 1-2 m, oko celog područja koje se želi zaštititi.

Za primenu u voćnjacima, sredstvo za odbijanje je dovoljno primeniti na prva dva reda voćki, takođe oko celog voćnjaka. Sredstvo za odbijanje je potrebno primeniti jednom nedeljno, 3 nedelje zaredom. Nakon toga, dovoljno ga je primeniti svake 2 do 3 nedelje.

Koncentrovano sredstvo za odbijanje ne izlivati po zemlji!

Potrošnja:

sredstva za odbijanje: 0,5 L koncentrovanog Chemisol ABD sredstva za odbijanje za srne i jelene dovoljno je za zaštitu otprilike 420 m².

bottom of page