top of page

O nama

TMB Diamond je kompanija koja se uspešno bavi zaštitom bilja preparatima bez karence, đubrenjem i oplemenjivanjem zemljišta duže od tri decenije.

Postali smo lider inovativnih tehnologija u oblasti agrohemije na tržištu Srbije i regionu, zahvaljujući stručnosti i inovativnosti naših kadrova. Proizvodimo niz organomineralnih đubriva prema vlastitom patentu. Neki naši proizvodi su nagrađivani na Novosadskom sajmu. U želji da optimalizujemo troškove đubrenja uz optimalne efekte na biljke nakon niza ogleda smo 2018. ponudili tržištu namensku proizvodnju organomineralnih đubriva u skladu sa analizom zemljišta i potrebama gajene kulture.

U odnosu na druge slične kompanije u zemlji, TMB Diamond poseduje sopstveni inženjering (terenske i projekt agronome), zastupništvo španskih i engleskih brendova vezanih za ishranu i zaštitu bilja, proizvodnju đubriva i oplemenjivača zemljišta, a samim tim i veliko iskustvo u oblasti planiranja zasada.

​Naša strategija jeste da svakog našeg kupca, od poljoprivrednika koji obrađuje par ari, do kompanija koje obrađuju hiljade hektara, opslužujemo na isti način. Pojedinačno proizvođaču, u njegovom sopstvenom posedu, za konkretan problem, zajedno nalazimo najbolje rešenje.

Na ovaj način smo učili sve do danas i nastavićemo da učimo, jer je zemljište kao i biljke koje niču na njemu, živ organizam koji treba stalno i iznova negovati. Paleta naših proizvoda je plod naše misije da probleme u ishrani i zaštiti biljaka, koje smo decenijama uočavali, rešimo na najefikasniji i najekonomičniji način.

Celokupna paleta je u potpunosti u skladu sa savremenim trendovima u poljoprivrednoj proizvodnji u Srbiji i u svetu-okretanju ka kontrolisanoj i organskoj poljoprivrednoj proizvodnji. Svi preparati dozvoljeni su u organskoj proizvodnji u Evropskoj Uniji, Rusiji, SAD-u i Srbiji.

Glavni cilj naše firme jeste integralni pristup kada su bolesti biljaka u pitanju kao i ekološki pristup u ishrani i zaštiti bilja, koji je u ogledima višestruko potvrđen kao efikasniji i jeftiniji od konvencionalne ishrane i zaštite bilja.

Brižljivo odabrana paleta preparata, poštuje potrebu za zdravom ishranom voćem, povrćem i žitaricama, bez pesticidnih ostataka i hemije koja je glavni uzročnih mnogih bolesti savremenog doba.

2.jpg

Nagrade

medalja krug.png
pehar.png
novosadski sajam medalja.png
PLAKETA.jpg
KVALITET DJUBRIV A.jpg
bottom of page