top of page

Chemisol ABR

Sredstvo za odbijanje zečeva i kunića je sredstvo koje svojim karakterističnim jakim i prodornim mirisom I odbojnim okusom odbija zečeve i kuniće od površina koje želimo zaštiti u poljoprivredi, lovstvu, šumarstvu, voćarstvu i sličnim delatnostima.

Opis:

Chemisol ABR je sredstvo za odbijanje za zečeve je sredstvo koje ima dvostruko delovanje – odbija zečeve i kuniće mirisom i okusom. Koristi se za zaštitu biljaka i površina u voćarstvu, vinogradarstvu, vrtlarstvu, hortikulturi i sličnim delatnostima.

Proizvod dolazi u koncentrovanom obliku, te ga je pre upotrebe potrebno razrediti vodom.

Napomena:

ovo sredstvo za odbijanje ne ubija niti šteti zečevima i kunićima, već ih svojim mirisom i ukusom tera sa branjenog područja.

Način primene:

Chemisol ABR najprije treba dobro protresti, zatim razrediti s vodom u razmeri 1:12 te potpuno izmešati. Sredstvo za odbijanje se primenjuje prskanjem na način da se napravi “mirisna ograda” oko branjenog područja. Prska se rubno područje u širini od 1-2 m, oko celog područja koje se želi zaštititi.

Za primenu u voćnjacima i vrtovima, sredstvo za odbijanje dovoljno je primeniti na prva dva reda biljaka, oko cele parcele. Sredstvo za odbijanje potrebno je primeniti jednom nedeljno, 3 nedelje zaredom. Nakon toga, dovoljno ga je primijeniti svake 2 do 3 nedelje.

Koncentrovano sredstvo za odbijanje ne izlivati po zemlji!

Potrošnja:

sredstva za odbijanje: 0,5 L koncentrovano CHEMISOL ABR sredstvo za odbijanje za zečeve dovoljna je za zaštitu otprilike 320 m².

bottom of page